Ramljak se sam javio Novoj TV: Ja sam Šavorića predložio, bilo je još par kancelarija, neke su bile u sukobu interesa

Bivši izvanredni povjerenik Ante Ramljak ekskluzivno za Novu TV kazao je kako je upravo on taj koji je pozvao odvjetnika Šavorića u Vladu te da se priključi izradi Lex Agrokora.

Bivši izvanredni povjerenik Ante Ramljak ekskluzivno za Novu TV kazao je kako je on taj koji je pozvao odvjetnika Šavorića u Vladu te da se priključi izradi Lex Agrokora.

Ante Ramljak sam se obratio Novoj TV. Htio je, kaže, da se čuje njegova strana priče. U trenutku angažmana odvjetnika Šavorića, tvrdi Ramljak, nije se znalo za poveznicu sa ruskom bankom. A kasnije je ih je Šavorić uvjeravao, objašnjava Ramljak, kako s Rusima nema formalni angažman tek da ga se propituje preko partnera.

“Između ostalog, na moj prijedlog je pozvan i gospodin Šavorić. Od strane vlade pozvano je 4 do 5 odvjetničke kancelarije, od toga su dvije imale sukob interesa jer su radile za Agrokor ili u Agrokoru. Jedna nije imala dovoljno stručnosti u korporativnom pravu dok je gospodin Šavorić s obzirom na njegovu stručnost i iskustvo u predstečajnim nagodbama ostao s nama kao pravni savjetnik”, kazao je Ramljak za Novu TV.

Facebook Komentari