Bernardić: Na djelu je neviđena korupcija i izvlačenje novca, a Vlada HDZ-a i HNS-a na čelu s Plenkovićem i dalje ne priznaje nikakvu političku odgovornost

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u Koprivnici je komentirao imenovanje novog potpredsjednika Vlade i novog ministra gospodarstva Tomislava Tolušića i Darka Horvata te objavu novih mailova u aferi Hotmail.

“Umjesto da se raspusti Sabor i da Plenkovićeva Vlada podnese ostavku zbog jedne od najvećih korupcijskih afera u hrvatskoj povijesti, u Saboru se danas glasalo o novom potpredsjedniku Vlade i novom ministru. Agonija se nastavlja. Izbori nam trebaju odmah kako bi građani odlučili!”, kazao je Bernardić, izvijestili su iz SDP-a.

Potom se osvrnuo na vijest da je portal Index objavio jutros nove mailove iz afere Hotmail.

“Današnji novi mailovi afere Hotmail pokazuju da je više nego očito da se pogodovalo nekim povlaštenim vjerovnicima te da je Plenković sve znao i de facto priznao. Na djelu je neviđena korupcija i izvlačenje novca, a Vlada HDZ-a i HNS-a na čelu s Plenkovićem i dalje ne priznaje nikakvu političku odgovornost“, poručio je Bernardić, priopćili su iz SDP-a.

Facebook Komentari