SDP-ovac Glavašević primio je pismo nazvano “Majmunska posla”: Svi vi žvačete slamu koja je puna mirisa liberalfašizma

Saborski zastupnik SDP-a Bojan Glavašević primio je pismo nepoznatog autora. Pismo je nazvano “Majmunska posla”.

“Mi smo majmunsko društvo kako vidite na slici. Nismo učili Marxovu sociologiju, ipak to sve znamo. Glavna oznaka našeg društva je promiskuitet, parenje svatko sa svakim, drk – drk i život u čoporu”, stoji u prvoj rečenici pisma.

“Najbliža tvorevina našem društvu bila je propala diktatura zločinca Tita i komunizam u SFRJ. Krhotine te ideologije nalaze se u ostacima Partije: U SDP-u, GLAS-u, HNS-u, u partizanskim udrugama, hate grupama, hejtačima”, piše dalje u pismu.

Piše i kako su “Cjeloviti kurikul kojeg je skovao Skojevac Jokić i Istanbulska konvencija s rodnom ideologijom vode prema majmunskom društvu”.

“Svi vi žvačete slamu koja je puna mirisa liberalfašizma. Vaši ideolozi su Engels, Markuze i onaj seksualni psihopat A. Kinsey, koji širi u svojoj pseudoznanosti grozote spolnih bolesti, abortus, sidu i seksualno nasilje, a među omladinom modnu epidemiju proljev elgetebeštija”, piše ne poznati autor koji se potpisao kao “Građani Hrvatske”.

Fotografiju pisma je na svom Twitteru Glavašević objavio uz sljedeći komentar: “Neki ljudi ovakve stvari šalju zastupnicima. Činjenica da se skrivaju u sjenama anonimnosti svjedoci samo o tome da su negdje duboko svjesni da je ovakva nezajažljiva mržnja duboko u sukobu s idejom ravnopravnosti, slobode i demokracije. No pasarán!”

Facebook Komentari