Unex o snimanju spota Vjerodostojno: HDZ je odobrio sve lokacije, pa i Šavorićevu

Iz Unex grupe/Unex medie oglasili su se priopćenjem vezano uz temu Oglašivačka kampanja i TV spot za predizbornu kampanju za kandidata HDZ-a Andreja Plenkovića.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Agencije za oglašavanje i zakup i planiranje medija, Unex Grupa i Unex Media, koje 2016.g.zauzimaju prve tržišne pozicije u pružanju usluga kreiranja i razvoja komunikacijskih i kreativnih strategija, te zakupa i planiranja medija i odnosa s javnošću, sa referencom brojnih uglednih domaćih i internacionalnih Klijenata, te prisutnosti na tržištu 25 godina, angažirane su 2016.g. od strane HDZ-a na poslovima realizacije i plasiranja kampanje u medije.

Realizacija posla definirana je potpisanim ugovorima o suradnji sa HDZ-om i obije agencije, te u skladu sa istima započele i do kraja realizirale kampanju, kao i bile ovlaštene za angažman podizvođača po načelima iznalaženja najboljih specijalista za pojedina područja.

Kreativni koncept kampanje potpisuje g. Boris Malešević, dok je kompletan razvoj svih sredstava komunikacije, realizacija i plasman u medijski prostor povjeren agencijama Unex Grupa i Unex Media.

U tom kontekstu Unex Grupa je sa svojim timom stručnjaka predložila i jednu od lokacija za snimanje TV spota, odnosno poslovni prostor Odvjetničkog društva Šavorić i partneri, koji je uz ostale lokacije bio prihvaćen od strane Klijenta.

HDZ je sukladno ugovorima podmirio sve obaveze i platio troškove predmetne kampanje kao i svih sredstava komunikacije uključujući i troškove produkcije TV spotova”, stoji u priopćenju Unexa.

Bernardić: Ovo definitivan kraj premijera Plenkovića, SDP je spreman preuzeti vlast

Share This Article