Jandroković o spotu kod Šavorića: Ovdje zaista nema ničega

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković komentirao je danas informaciju koju je objavila N1 televizija o tome da je predizborni spot Andreja Plenkovića iz 2016. godine sniman i u uredu odvjetnika Šavorića.

‘Sve je objašnjeno jučer. HDZ je angažirao Unex, oni su bili zaduženi za sve promidžbene aktivnosti, a odredili su i lokacije za snimanja spota. No bilo je puno lokacija. Pitajte producente, oni su sve odredili’, rekao je Jandroković.

‘Treba se fokusirati na bitno. Ovdje zaista nema ničega’, dodao je.

Podsjetimo, promidžbeni spot predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, uoči parlamentarnih izbora 2016. godine, sniman je i u odvjetničkom uredu Šavorić i partneri. HDZ je odgovorio na upit rekavši da je ‘u izbornoj kampanji 2016. godine HDZ je angažirao agenciju Unex. Sve promidžbene aktivnosti i zakup medijskog prostora pa tako i snimanje navedenog spota, organizirala je agencija Unex. Isto tako, sve lokacije u izbornom spotu, pa tako i lokaciju navedenu u Vašem upitu, odabrala je agencija Unex. Predsjednik HDZ-a bio je upoznat sa svim lokacijama. Sve ugovorne troškove predizborne kampanje pa tako i snimanje spomenutog spota, HDZ je platio izravno agenciji Unex.’

No, iz Unexa N1 nije dobio odgovore na pitanja.

Šavorića, člana Grupe Borg, kao čovjeka od povjerenja u priču je uveo osobno premijer

Plenković je spot Vjerodostojno snimio u borgovskom Šavorićevom uredu

Facebook Komentari