Američki HDZ-ovci: Tko bude glasovao za ovakav Statut HDZ-a je izdajnik

Po novom nacrtu Statuta koji bi trebao biti usvojen (ne daj Bože) na idućem saboru HDZ-a
Hrvatsko iseljeništvo je izbačeno iz svih tijela HDZ-a osim jednog predstavnika u Nacionalnom vijeću, pišu HDZ-ovci iz SAD-a.

Zanima me tko se to poigrava sa sudbinom HDZa kome to smeta HDZ u iseljeništvu. Od 1989.godine svaki predsjednik KOO HDZ u iseljeništvu je automatski bio član Središnjeg odbora ili nacionalnog vijeća.

Zašto odjednom tolika kazna nama u iseljeništvu nikada ništa nismo željeli osim slobodne i neovisne Domovine Hrvatske. Onaj izaslanik koji bude glasao za novi STATUT bez predstavnika iseljeništva ne može za sebe ništa drugo reći osim da je izdajnik.

Mi u iseljeništvu nikada nismo izdali, ni prodali mi osramotili HDZ uvijek smo bili vjerni svojoj stranci,zašto nas žele kazniti i zašto nam se ovo dogđa nikomu normalnom nije jasno.Samo znamo da nije DOBRO.
Mnogi domoljubni portali ,novinari pa i političari ŠUTE opet ni to nije dobro.

Znam da je dužnost svakoga člana dok je stranka na vlasti da se mora podržavati i surađivati.Ali ovdje se ne radi o podršci niti o napadanju na HDZ ovdje se radi o cistoj izdaji svih iseljenika koji pripadaju HDZu.

Poruka iseljeništvu glasi mi vas ne trebamo i to je opasno i suludo i poražavajuće za HDZ to nije domoljublje to je OSVETA .Šaljem apel svim izaslanicima HDZ-a koji će biti prisutni na SABORU HDZ 26.svibnja NE GLASAJ te za promjene STATUTA jer s tim glasom eliminirat ćete iseljeništvo iz svih tijela HDZa.

Ne sudjeluj te u izdaji i osveti mi u iseljeništvu nismo neprijatelji HDZ-a mi smo STUB HDZa ne dozvolite da bude srušen.

Ovo je žalosno i poražavajuće ne samo za iseljeništvo nego i za HDZ, podijelio je tekst s HDZ-ovog američkog bloga Frank Bilaver.

Facebook Komentari