Jandroković: Sve ćete vidjeti na Saboru HDZ-a, koji će demonstrirati snagu HDZ-a i snažnu potporu Andreju Plenkoviću

Predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković, komentirao je izbor novog ministra gospodarstva i potpredsjednika Vlade.

“Znat će se tko će biti ministar gospodarstva i potpredsjednik Vlade. Očekujem da ćemo u petak sa minimalno 77 glasova potvrditi novog ministra. Očekujem dobar radni tjedan”, rekao je Jandroković.

Upitan hoće li Martinu Dalić zamijeniti bivši ministar u vladi Tihomira Oreškovića, Darko Horvat, Jandroković je rekao da ne može još ništa kazati. “To ćete sve znati na vrijeme”, rekao je.

Jandrokovića su novinari pitali i ima li premijer i predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković, razloga za zabrinutost i bi li se u HDZ-u mogli dogoditi prevrati.

“Sve ćete vidjeti na Saboru HDZ-a, koji će demonstrirati snagu HDZ-a i snažnu potporu Andreju Plenkoviću. Sve će vam biti jasno. Njegova pozicija nije uzdrmana. Ovaj tjedan će pokazati sve i završiti na zadovoljstvo HDZ-a i svih onih koji smatraju da HDZ treba nastaviti voditi Hrvatsku”, rekao je Jandroković, prenosi N1.

Kosor: Znam tko će biti ministar gospodarstva i potpredsjednik Vlade; HDZ nema moju potporu ako Plenković ne bude premijer

Facebook Komentari