Sinčić: On kao pravnik da nije vidio sukob interesa, opasnost, korupciju… Nevjerojatno. Sve to pokazuje da je Plenković novi Sanader

Guverner Hrvatske narodne banke (HNB) Boris Vujčić izjavio je u četvrtak da će bankarski sustav, čak i da ne dođe do bilo kakvog rješenja u Agrokoru, ostati stabilan, a banke dobro kapitalizirane.

Novi mailovi samo potvrđuju nastavak priče., Plenković ne samo da je sve znao, bio je očito uključen u priču. Stvar je ista kao i prije dva dana. Za političare je najgore kad ih uhvatite u laži. Nije pitanje stvari što je unutra, nego i pokušaj da se zataška situacija oko grupacije Borg, rekao je SDP-ov Ranko Ostojić.

“Očekujemo da će i novi val emailova biti predmet istrage DORH-a. Oni jasno pokazuju da je premijer Plenkovićsve znao i ne smao da je znao, nego i sudjelovao u radu Borg grupe. Još skandaloznije je da je njemu bilo normalno da rade besplatno pa da će onda poslije kao konzultanti sve to nadoknaditi. On kao pravnik da nije vidio sukob interesa, opasnost, korupciju… Nevjerojatno. Sve to pozauje da je Plenković novi Sanader”, kazao je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić, prenosi N1.

Branko Bačić u obrani Plenkovića: Ne vidim ništa sporno u tome što se sastao s Grupom Borg

Facebook Komentari