30.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Odmor iz pakla u hrvatskom susjedstvu: Osoblje hotela ju prvo drogiralo, a...

Odmor iz pakla u hrvatskom susjedstvu: Osoblje hotela ju prvo drogiralo, a onda i silovalo te su sve snimili mobitelom

Britanska turistica koja je bila na odmoru u Italiji zauvijek će pamtiti svoj boravak u poznatom hotelu u Sorrentu, nedaleko Napulja.

Nju je osoblje hotela prvo drogiralo, a onda i silovalo te su sve snimili mobitelom, objavila je talijanska policija.

Ovaj gnjusni čin zbio se u listopadu 2016. godine, no talijanska policija tek je sada objavila sve pojedinosti slučaja, piše Repubblica.

Prema svjedočanstvu 50-godišnje turistice sve se dogodilo zadnjeg dana boravka u hotelu.

Vjeruje se da su njoj i njenoj kćeri dva konobara prvo donijela piće u kojem je bila tzv. droga za silovanje, a onda su je dovukli do bazena gdje su počeli sa seksualnim zlostavljanjima.

Nakon toga odveli su je u hotelsku sobu gdje ju je dvanaest muškaraca bezočno silovalo. Sve su snimili mobitelom i podijelili na WhatsApp grupi ‘Loše navike’ gdje su onda drugi muškarci ostavljali komentare.

Zasad je talijanska policija podigla optužnice protiv petorice muškaraca koji su identificirani kao Antonino Miniero, Gennaro Davide Gargiulo, Fabio De Virgilio, Raffaele Regio i Francesco D’Antonio.

Policija ih je identificirala preko nadzornih kamera i DNK analize, no za preostalim počiniteljima ovog odvratnog čina se još traga, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike