Prosvjednici na Markov trg donijeli lijes s osmrtnicom RH. U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima kojima je još stalo….

Prosvjed na Međunarodni dan sestrinstva, u okviru Međunarodnog tjedna sestrinstva organizira Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara i tehničara. Prosvjednici su na Markov trg donijeli lijes s osmrtnicom Republici Hrvatskoj.

“U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima kojima je još stalo: tužnu vijest da je u 27. godini života nakon duge i teške borbe protiv lopovluka, korupcije, uhljeba te radi neizlječive bolesti karcinoma društva (“pohlepnih političara), izdahnula naša draga majka, baka, domovina Republika Hrvatska.

Ožalošćeni: većina hrvatskog naroda, radnici, studenti, mladi, njihovi roditelji, bake i djedovi. Oni koji ne mogu donijeti vijenac i svijeću za poginule koji su dali život za domovinu zapitajte se što ste radili “tog dana” dok se još moglo nešto poduzeti, uručiti otkaz ugovora o radu saborskim zastupnicima”, piše između ostalog na osmrtnici, javlja N1.

Facebook Komentari