Kupila psa za 1200 kuna, postalo joj je sumnjivo jer nije lajao

Kineski mediji prenijeli su priču o jednoj ženi koja je za 1200 kuna kupila psa misleći kako kupuje japanskog špica.

No, kako je njezin kućni ljubimac rastao, tako je djevojka po imenu Wang postala sve više sumnjičava. S tri mjeseca starosti, pas je prestao jesti hranu za pse, a primijetila je i da nikada nije zalajao. Krzno mu je pak postajalo sve deblje, a rep duži nego što ga imaju ostali psi te pasmine pa je djevojka s razlogom sumnjala da je njezin ljubimac drukčiji. Njezine sumnje pokazale su se opravdanima jer je na kraju doznala da je umjesto psa kupila – lisicu.

Naime, zaposlenik obližnjeg zoološkog vrta kazao joj je kako je njezin pas zapravo pripitomljena lisica. – Krzno joj je postalo deblje nakon tri mjeseca starosti, njuška šiljastija, a rep je bio duži nego što su ga imali drugi psi – ispričala je ona za kinesku televiziju Shanxi Network. Osim što je drukčije izgledao, drugi psi u parku su ga se bojali pa ga je vlasnica uvijek morala voditi na povodcu.

– Vlasnici drugih pasa rekli su mi da je to lisica, a ne pas pa sam zato potražila stručno mišljenje – dodala je.

Odvela je svog kućnog ljubimca u obližnji zoološki vrt i ondje joj je stručnjak objasnio da su njezine sumnje opravdane. Ženi su lisicu ”podvalili” u lokalnoj trgovini s kućnim ljubimcima, a ona će je sada dati zoološkom vrtu kako bi živjela u prirodnijem okruženju, prenosi Večernji.

Facebook Komentari