Grbin: Krenuli smo u potpuno krivom smjeru. Ovo nije SDP

Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin kazao je da je SDP “krenuo u potpuno krivom smjeru” nakon što je svađa o amandmanu Arsena Bauka na Glavnom odboru stranke tijekom vikenda ponovno posvađala stranku.

“Mi smo krenuli u potpuno krivom smjeru kao politička opcija. Čini mi se da većina mojih kolega ne razmišlja o tome što su stvarni problemi u državi već se isključivo i jedino bori za svoju poziciju unutar stranke”, kazao je Grbin i dodao kako u tom svjetlu vidi i potez Arsena Bauka na Glavnom odboru u nedjelju.

“Nisam očekivao da ću tako nešto doživjeti u SDP-u, a još manje sam očekivao od njega”, rekao je Grbin i dodao da je Bauk predložio amandman “koji je usmjeren da se jednoj osobi onemogući kandidiranje”.

“I to upravo na funkciju koju Bauk sada obnaša, a to je predsjednik Splitsko-dalmatinskog SDP-a”, rekao je Grbin te dodao kako ne zna koji su bili Baukovi motivi.

“Očekujem od predsjednika stranke da u najkraćem roku sazove Predsjedništvo stranke, po potrebi i Glavni odbor, i očekujem da se ova šteta koja je napravljena otkloni”, rekao je Grbin koji je već uputio i prijedloge za rješavanje ove situacije u SDP-u.

“Ovo nije SDP”, rekao je Grbin, piše Vecernji.hr

Raskol u SDP-u: Maras najavio ostavku na mjestu potpredsjednika Kluba zastupnika

Facebook Komentari