Maras za pustoš u Saboru krivi Plenkovićev nerad, a za to što je zadovoljan radom Vlade kaže: Premijer ide u smjeru Paleta, ostat će sam na svijetu

Ad

Hrvatski sabor u petak bi trebao raditi vrlo kratko, naime, po utvrđenom rasporedu na raspravu čekaju samo dvije točke, a glasovanja nema. Ovo je već treći dan ovaj tjedan da su saborski hodnici pusti. Krivce za to SDP-ov zastupnik Gordan Maras nalazi u Vladi.

“Danas nema glasovanja jer nema točki dnevnog reda. Vlada ništa ne radi, ministri i ministrice ništa ne rade. Premijer Plenković? Ja zbilja ne znam čime se taj čovjek bavi. Prvi put se dogodilo u Saboru da opozicija ima više prijedloga nego Vlada. Ali eto, predsjednik Jandroković to daje na kapaljku, jednu točku dnevno”, kazao je Maras.

Ipak, Andrej Plenković u četvrtak je kazao kako “nema rekonstrukcije Vlade, moji ministri su najbolji”.

“To što je on zadovoljan, a 86 posto građana je nezadovoljno, to više govori o njemu. Ja bih dobro razumio kakva je to poruka. Bit će to kao u knjizi Pale sam na svijetu. Premijer Plenković ide u smjeru Paleta, ostat će sam na svijetu”, komentirao je Maras, prenosi N1.

PRIJENOS Petak u Saboru, samo dvije točke, nema glasovanja, neopisiva gužva – 22 zastupnika

Facebook Komentari