Tri najzlobnija horoskopska znaka su….

Tko su opsesivno-kompulsivni neurotici, a tko samosažaljevajući autodestruktivci?

Tri najzlobnija horoskopska znaka su:

Djevica

Opsesivno-kompulsivni neurotici, koji se stresa oslobađaju čisteći stan ili slažući odjeću. Prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Djevice, a kad-tad će vam zabiti nož u leđa.

Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkulira da li je došlo vrijeme da vas eliminira. I tek kada bude potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju.

One su narcisi koji brinu samo o svom izgledu s težnjom ka savršenstvu. Djevica nema strasti, zagrljaja, nježnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe. Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili biste da imate posla s androidom.

Ona je vjerna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

Škorpion

Samosažaljevajući autodestruktivci, koji svoj čemer ne mogu podnijeti sami, pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali u sado-mazo orgijama.

Smrt im nije ništa strašno, a “pale” se na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obilježje ljubomorno posesivnih psihopata.

Bez seksa se psihički razbole i umišljaju da im se sprema zavjera.

Škorpioni su emotivno nezrela, neodgojena, podla, osvetoljubiva i pokvarena derišta koja ne prezaju ni od čega. Ljute, bjesne, plaču, grizu, u tom trenutku vas cijelim svojim bićem mrze iz dna duše. Bez obzira na godine, zrelost ili spol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom djeluje inteligentno, opasno ili lukavo, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou 5-godišnjeg djeteta.

Ali, velika su zlopamtila i napravit će planove za osvetu, vratit će vam kada se više ni ne sjećate razloga. Neće prezati od vlastitog uništenja da postignu svoj cilj.

Jarac

Pravi goniči robova, vjeruju u sudbinu do posljednjeg slova, riječ oprosti ne postoji u njihovom rječniku. Možete živjeti pored njih cijeli život, biti u braku, a nikada ne saznati što vam imaju reći.

Osjećaje ne znaju iskazati riječima, pa će vas umjesto ‘volim te’ dočekati odbijanje. Prodali bi se za društveni status. Kukavice su, bježe glavom bez obzira čim rizik postane veći.

Bježanje i ostavljanje na cjedilu je nešto što rade cijelog života. Ako i uspijete uhvatiti ga da biste se osvetili, ne očekujte zadovoljstvo da vidite patnju na njegovom licu dok ga gazite – Jarac je frigidan.

Emotivno nepismen. Nesposoban da pokaže emocije, a kamoli da ih prima ili pruža. Previše su spori, mračni i siromašni da bi s njim osjetili pravu radost i zadovoljstvo života, piše B92.net.

Facebook Komentari