14.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Strava u Splitu, izgleda razbojništvo: Na Hitnoj dijete s ubodnom ranom na...

Strava u Splitu, izgleda razbojništvo: Na Hitnoj dijete s ubodnom ranom na vratu, policija istražuje što se dogodilo

Djetetu koje ima ozljedu u predjelu vrata danas je na Hitnom prijemu pružena liječnička pomoć, izvijestila je splitska policija.

Pomoć je pružena u 14.34 sati. U tijeku su izvidi u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je dijete ozlijeđeno. – U 14 sati i 34 minuta od liječnika Hitne medicinske pomoći u Splitu zaprimili smo dojavu da je zaprimljeno dijete s ubodnom ranom na vratu. S obzirom na to da traje liječnička obrada, nismo još razgovarali s djetetom – rekli su u policiji, pišu 24 sata.

Jedanaestogodišnji dječak iz Splita je pod još nerazjašnjenim okolnostima zadobio porezotinu na vratu te je odveden na Hitni kirurški prijem KBC Split gdje mu je pružena liječnička pomoć, piše Slobodna.

Dječak je navodno bio sam u stanu u Sarajevskoj ulici u Splitu, a pod kojim je okolnostima zadobio ozljede, istraga tek treba utvrditi.

Kada je ušla u stan, majka je zatekla dijete u WC-u, a pored njega je bio krvavi nož.

Dječak je rekao majci da ga je ozlijedio razbojnik koji je upao u stan, ali ti navodi djeteta će se provjeriti tek sutra. Dječak je na operacijskom stolu i dok se ne oporavi s njim policija ne može razgovarati. Tek tada će se znati je li dijete govorilo istinu ili se radi o samoozljeđivanju.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija iz bolničkih izvora, kod dječaka se radilo o ubodnoj rani vrata, kakva je sama po sebi potencijalno opasna po život. Međutim, dječak je u nesreći imao sreću jer nisu ozlijeđene velike krvne žile, što bi izazvalo iskrvarenje.

Nakon operacijskog zahvata, koji je izveo maksilofacijalni kirurg uz asistenciju specijalista otorinolaringologije, rane su sanirane, a dječak se dobro oporavlja i prema neslužbenim informacijama izvan je životne opasnosti.

Najnovije

Još iz rubrike