Postoji veliki broj zodijačkih parova čija je ljubav u samom startu osuđena na propast

Dok se neki zodijački parovi savršeno slažu zbog svojih sličnosti, drugi svoju ljubavnu sreću pronalaze zbog međusobnih razlika.

Međutim postoji veliki broj zodijačkih parova čija je ljubav u samom startu osuđena na propast jer su zbog svoje nepodudarnosti potpuno nespojivi, i takvi će ostati zauvijek.

Ovisno o pojedincima, i ovdje mogu postojati iznimke, ali ako tražite krivca za svoje ljubavne jade, provjerite koje kombinacije su najgori ljubavni parovi.

Ovan i Bik

Tvrdoglavost Ovnova i Bikova ne obećava sklad u ljubavi, no to nije njihov najveći problem. Jednostavno su previše različiti i dok su Ovnovi pustolovni, vedri i odvažni, Bikovi su više kućni tipovi koji vole stabilnost i skloni su pružiti više praktičnosti nego je to Ovnovima potrebno. Kraće vrijeme ovaj par može funkcionirati, ali na duže staze Ovan će se zbog sporijeg životnog tempa Bika osjećati ugušeno i nemirno.

Bik i Strijelac

Slično kao i s Ovnom, sparivanje Bika sa Strijelcem ne obećava sreću. Strijelac poput Ovna preferira život pun zabave, izlazaka i uživanja, dok Biku više odgovaraju kauč, daljinski i smirenija osoba uz njega. Biku su za sreću potrebni stabilnost i jasna slika o stanju veze, pa za Strijelčevu potrebu za lovom, naganjanjem i mozgalicama jednostavno nije stvoren.

Blizanci i Ribe

Avanturama i zabavi skloni Blizanci trebaju nekoga tko može pratiti njihovu energičnost i tko im neće postavljati ograde. To znači ogromno ‘ne’ Ribama jer one vas žele samo za sebe i svaki vaš sumnjivi titraj srca ili promjena plana nagnat će ih na ozbiljno razmišljanje o prekidu. Velike su šanse da će osjetljiva Riba doživjeti preduboko Blizančevu promjenjivost i nemarnost te da će biti povrijeđena zbog ‘grešaka’ kojih Blizanac neće biti svjestan.

Lav i Jarac

Sklon flertu i finijim stvarima u životu, Lav spojen s Jarcem, kojega pak karakteriziraju praktičnost i suzdržanost, značio bi trenutnu katastrofu. Jarca baš ne krase maštovitost i kreativnost, pa bi Lavu brzo dojadio, a među ovim znakovima rijetko kad ima dovoljno seksualne kemije koja bi im osigurala makar kratkotrajnu vezu. Stoga bi Lavovima ljubav bilo bolje potražiti među Strijelcima, Ovnovima ili Blizancima, znakovima koje također karakterizira ljubav prema slobodi, pustolovini i društvenim situacijama koje služe kao začin njihovoj vezi, piše radiosarajevo.

Facebook Komentari