Dječak se posvađao s roditeljima, uzeo maminu karticu i odletio na Bali

Nakon svađe s roditeljima jedan 12-godišnjak odlučio je napraviti nešto drastično. Uzeo je maminu kreditnu karticu, rezervirao let za Bali i tamo proveo četiri dana uživajući u luksuzu.

Pomanjkanje životnog iskustva dječak iz Australije očito je nadomijestio inteligencijom i snalažljivošću. Prije nego što je rezervirao let za Indoneziju, dobro je istražio koja će mu zrakoplovna tvrtka omogućiti da putuje sam, bez pisanog odobrenja njegovih roditelja. Uspio je pronaći jeftin let za Bali i rezervirao ga, piše 9news.

Potom je ženu koja ga je čuvala uvjerio da mu za nešto treba putovnica, spakirao torbu i romobil i vlakom otišao u zračnu luku. Tamo se prijavio self-service uređajem, ukrcao se na let Sydney – Perth i potom presjeo na let Perth – Densapar.

Kasnije je rekao da je bio šokiran što ga baš nitko u zračnoj luci u Perthu nije pitao zašto je sam.
“Samo su me tražili moju učeničku iskaznicu i putovnicu da vide imam li zaista 12 godina i idem li u srednju školu”, ispričao je.
Do vremena kada su roditelji prijavili njegov nestanak jer nije došao u školu on je već uživao u luksuznom životu u hotelu s četiri zvjezdice, gdje je unaprijed rezervirao sobu. Na recepciji je prilikom prijave rekao da je stigao nešto ranije i da će mu se uskoro pridružiti starija sestra.
Srećom, sve je dobro završilo i roditelji su ga živa i zdrava vratili kući, piše Dnevnik.hr.

Facebook Komentari