Ovim horoskopskim znakovima ćete jako teško manipulirati

Zbog čvrstog stava, ali i odličnih sposobnosti procjene, ovi znakovi pokazuju najjaču mentalnu snagu i gotovo nikada ne mogu biti žrtve manipulacije.

Škorpion

Škorpioni su poznati kao najveći majstori manipulacije. To znači da ćete ih teško “preveslati”. Oni se oslanjaju na šesto čulo, te gotovo nikada ne griješe u procjeni.

Pripadnici ovog znaka odlično znaju postaviti granice, a to znači da nikada neće napraviti nešto što zaista ne žele, a u slučaju pritiska opirat će se, a često i servirati osvetu.

Bik

Bik je pojam stabilnosti i jačine pa nema šanse da ga nagovorite na nešto što on ne želi. Oni će istog trena reći svoje mišljenje i bez problema vas odbiti kada im nešto nije po volji.

On se ne osvrće na komentare okoline već uvijek radi onako kako je zamislio. Samim time, riječ “ne” je često dio njihovog rječnika pa čak i ako to znači da će biti posljedica.

Lav

Vatreni Lavovi su poznati kao narcisi, a poštovanje okruženja im je veoma važno. Samim time, prijevaru i bilo koju vrstu manipulacije nikada ne opraštaju, a spremni su i drugima zagorčiti život.

Slično kao i Škorpion, pripadnici ovog znaka su veoma osvetoljubivi, te u slučaju prijetnje reagiraju burno i spremni su zagorčiti život osobi koja ih je povrijedila, piše B92.

Facebook Komentari