VIDEO Filip Hrgović: Kada postanem prvak svijeta zaurlat ću kao Rocky

Filip Hrgović najbolje se opušta uz sviranje gitare, iako priznaje nam da još nije veliki gitaristički majstor no tome teži. Baš kao šti teži biti najbolji boksač svijeta i tome se nada. Oko sebe je okupio vrhunski tim koji brine o njemu, ima odlične uvjete za treniranje i misli da polako stiže njegovo vrijeme, piše Z1.

Koliko je samo puta u posljednjih nekoliko mjeseci Filip Hrgović izjavio da će nokautirati Joshuu i postati prvak svijeta. Ponovio je to i prilikom otvaranja boksačkog centra kojeg je Zagreb dobio u utorak 17. travnja.

– Joshua? Ne znam hoću li biti prvi koji će ga nokautirati, ali ja ću ga nokautirati sigurno – uvjeren je hrvatski boksački profesionalac Filip Hrgović koji u profi karijeri ima četiri pobjede iz isto toliko nastupa.

– Još nisam smislio što ću i kako viknuti kada postanem najbolji na svijetu, ali ako budem imao snage nešto zaurlati možda zaurlam kao Stallone u filmu Rocky – rekao je Hrgović.

– 9. lipnja boksat ću u Njemačkoj i sigurno će me u ringu čekati neki boksač koji je u TOP 30 u svijetu. Ja sam trenutno na 39. mjestu – otkrio je Hrgović.

A kada to, nadamo se riješi u svoju korist u rujnu slijedi pravi spektakl u njegovom Zagrebu.

– Jako se veselim tome i jako sam uzbuđen. Nadam se da se i moji navijači vesele što ću se boriti u svom Zagrebu. Bit će to pravi spektakl. Ogromna je stvar boriti se u svom gradu, ali i velika odgovornost. Pripremit ću se najbolje što znam i Zagrebu pružiti vrhunski meč – rekao je Filip Hrgović te nastavio:

– U igri će biti neki naslov i boksat ću na 12 rundi. Ne bih još o imenima, ali bit će neko poznato svjetsko ime – rekao je Hrgović i otkrio još jednu veliku želju:

– Samo da mi se osvetiti Toniju Yoki koji me dva puta pobijedio, a posljednji put na Olimpijskim igrama – zaključio je Hrgović.

I Yoka je profesionalac pa su šanse da se opet potuku u ringu relativno velike.

Facebook Komentari