Masovna tučnjava navijača u Šibeniku, ima ozlijeđenih

Najmanje četiri osobe zatražile su liječničku pomoć nakon masovne tučnjave koja je izbila u subotu oko 13, 15 sati nasuprot željezničkog kolodvora u Šibeniku, potvrdila je šibenska policija.
Prema informacijama kojima raspolaže Šibenik.in, tridesetak zadarskih navijača napalo je šipkama, bokserima i kamenjima građane koji su bili na ulici, a suprotstavili su im se domaći navijači i u tom sukobu bilo je ozlijeđenih.

“Možemo vam potvrditi da se oko 13,15 sati u Šibeniku dogodio fizički sukob više osoba koje, prema našim informacijama, nisu imale na sebi navijačka obilježja. Četiri osobe nakon tog sukoba zatražile su liječničku pomoć”, kažu u šibenskoj policiji.

Građani su ogorčeni zbog tog događaja jer, baš kao i u slučaju nedavnog napada navijača Hajduka koji su neopaženo uspjeli doći do Satrog pazara u centru Šibenika, novi gostujući navijači opet upadaju u grad, a policije nigdje.

Podsjetimo, danas popodne na Baldekinu GKK Šibenik igra košarkašku utakmicu protiv Zadra. Policija je jučer najavila pojačane mjere sigurnosti mjere zbog utakmice.

Facebook Komentari