Bulj se našao uvrijeđenim jer ga je Plenković nazvao Panjem, Jandroković mu poručio: Tko se mača laća… Budite vitez i istrpite udarac, a nemojte ovdje cendrat

Premijer Andrej Plenković danas je uoči glasanja o Istanbulskoj i povjerenju Martini Dalić iznio zaključke s Europskog vijeća, nakon čega su uslijedila zastupnička pitanja.

Mostov Miro Bulj kazao je kako Hrvatska financira EU “na štetu vlastitih građana”.

“Trebate nam reći kad ćete početi voditi suverenističku politiku, a ne biti briselski ćato”, pitao je Bulj premijera.

Plenković mu nije ostao dužan.

“Zahvaljujem, zastupniče Panj, pardon, Bulj. Pala mi je na pamet serija ‘Čovik i po’. Kad god vi nastupate, neodoljivo me podsjećate na Franu”, rekao je Plenković Bulju.

Lik Frane u seriji je tumačio Špiro Guberina.

VIDEO Bulj nazvao Plenkovića briselskim ćatom, ovaj njemu: Zahvaljujem zastupniče Panj, pardon, Bulj

Miro Bulj je kasnije imao još jedno izlaganje u kojem je kritizirao premijera, na što ga je upozorio predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

https://www.youtube.com/watch?v=bMlouafRtak

“Nisam vas upozorio kad ste vrijeđali premijera. Tko se mača laća…”, kazao je Jandroković.

Bulj mu je poručio kako je on uvijek bio uz vlast te počeo nabrajati Karamarka, Jadranku Kosor, Andreja Plenkovića…

“Budite vitez i istrpite udarac, a nemojte ovdje cendrat, a još se stalno pozivate na svoju muškost. Tko vas vrijeđa?” pitao je Jandroković.

Nakon što je šef Sabora prekinuo rapravu, premijer Plenković je sjeo do Bulja te su razgovor nastavili iz saborskih kluba.

Bulj se našao uvrijeđenim jer ga je Plenković nazvao Panjem, Jandroković mu poručio: Tko se mača laća… Budite vitez i istrpite udarac, a nemojte ovdje cendrat

Share This Article