VIDEO Plenković branio Martinu Dalić, Maras nasmijao sve pokazivanjem Plenkovićevih slika

Ad

Premijer Andrej Plenković obrazložio je zašto Vlada odbija opoziv Martini Dalić te je Nikoli Grmoji poručio da je taktika Mosta jasna – povezati HDZ s Ivicom Todorićem, ali to ne mogu.

Možete se smijati, ali ne možete povezati – poručio je premijer i istaknuo da je dobro da je ova tema na dnevnom redu da javnost vidi tko je tko na političkoj sceni. Suodgovorni ste za zakonski okvir, a podržali ste i izbor izvanrednog povjerenika, poručio je Plenković Boži Petrovu. Mislim da je sve što smo napravili napravljeno u dobroj volji, zaključio je Plenković.

Premijer je ponovio sve naše ciljeve i zadatke koje smo si postavili i stvorili pravni okvir da se mogu realizirati, istaknula je Martina Dalić koja se pohvalila majicom koju je dobila od sindikata Belja koji su jučer bili na sastanku u Ministarstvu gospodarstva kazavši da je njoj to najbolji poklon. Predsjednik sabora Gordan Jandroković ju je prekinuo i kazao: “Netko je dobio tange, a netko majicu”.

Uslijedile su replike, Maras nasmijao Plenkovića i Sabor.

replicirao je i Božo Petrov

Miro Bulj

Tko se bavi ostalim gospodarskim problemima dok je Dalić zaokupljena Agrokorom? – pitao je SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić i apelirao i na članove HNS-a da dobro razmisle o opozivu.

Podsjetio je da se godinu dana mantralo o geostrateškoj opasnosti od Rusa. – I što se dogodilo nakon godinu dana? Hej, evo Rusa u Agrokoru! Godinu dana izgubljenog vremena za nešto što se moglo napraviti isti dan. Što se radilo? Ništa? Što se zaradilo? Ništa. Osim onih koji su u godinu dana prošli kroz Agrokor – stotine konzultanata, bivših partnera, sadašnjih partnera, izvukli eure, kune, dolare. tko bi trebao za to odgovarati? Po zapovjednoj odgovornosti Martina Dalić, poručio je Hajdaš Dončić.

Prijenos rasprave o opozivu Martine Dalić:

PRIJENOS Grmoja izložio zašto je oporba za opoziv Martine Dalić

Facebook Komentari