25.4 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Šešelj zaprijetio novim zločinima nad Hrvatima: Krenut ću od Žigmanova i Čanka

Šešelj zaprijetio novim zločinima nad Hrvatima: Krenut ću od Žigmanova i Čanka

Intenzivno se pripremam za ponavljanje svojih ratnih zločina, a krenut ću od Tomislava Žigmanova i Nenada Čanka, najavljuje Vojislav Šešelj, lider radikala, dan nakon izricanja desetogodišnje zatvorske kazne zbog počinjenih ratnih zločina u Hrtkovcima 1992. godine, piše Blic.

Šešelj, koji je od jučer osuđeni ratni zločinac, u izjavi za “Blic” navodi da je odlično, da je ponosan na svoje ratne zločine i da ih planira ponoviti.

– Oni će biti još intenzivniji nego što su bili. Kakvi? To vam mogu otkriti Reći ću vam samo da ću krenuti od onog Žigmanova i Čanka – kaže on.

Žigmanov: Da reagiraju državni organi

Tomislav Žigmanov, koji je predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, smatra da zbog Šešeljevih prijetnji trebaju reagirati državni organi.

– Što da kažem? Je li to kod političke prakse, civiliziran način ponašanja…? Time se trebaju baviti druge instance vlasti, a ne ja. Riječ je o prijetnjama koje nisu primjerene ne samo demokratskim društvima, nego nijednom društvu – kaže Žigmanov za “Blic”.

Čanak: Šešelj za hitnu hospitalizaciju

Predsednik LSV Nenad Čanak smatra da se “zdravstveno stanje Šešelja ubrzano pogoršava”. Kako navodi, lidera radikala treba hitno hospitalizirati.

Najnovije

Još iz rubrike