Ove karakteristike bi trebao imati idealan muškarac

Slažete li se?

Podržava vas

U svemu što poželiš. Ako kažeš da želiš postati astronaut, on će reći da je uz tebe (i kasnije ti razumno objasniti zbog čega je to možda nemoguće). Pravi muškarac daje podršku ženama u svom životu, a one se pored njega osjećaju kao da je sve moguće.

Zna se igrati s djecom

Muškarac koji zna nešto raditi s klincem, umjesto da samo zbunjeno bulji u njega, sigurno će biti jako dobar otac. Bez obzira na to želiš li dijete ili ne, lijepo je znati da pored sebe imaš muškarca koji nije zaboravio da je i sam nekad bio klinac.

Dobar je s rukama

Ne kažemo da mora znati sastaviti bicikl od nule, ali u svakom slučaju nije loše da zna malo više od običnog mijenjanja žarulje. Ako vam se ikada pokvari auto nasred ceste, lijepo je znati da si u društvu nekoga tko neće samo sjediti na haubu i plakati.

Ima manire

Mnogi kažu da su džentlmeni stvar prošlosti, ali griješe. To je nešto što je uvijek u modi, a muškarac koji ti otvori vrata od automobila kad ulaziš, odmakne stolicu u restoranu ili te samo otprati do kuće mnogo je bolji od onog koji ne radi te stvari.

Sluša

Ne samo kada pričate o njemu, seksu ili načinima na koje je on odličan u seksu. Govorimo o muškarcu koji stvarno sluša. Takav će muškarac zapamtiti i kada vam je rođendan, koja ti je najdraža pesma, čak će zapamtiti i kada vam je godišnjica, piše B92.

Facebook Komentari