Karlovački župan zbog IK dao mandat u HDZ-u na raspolaganje, uslijedilo je glasovanje

FOTO: Dražen Prša

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Damir Jelić uživa neupitnu potporu i povjerenje članova Županijskog odbora.

Pod predsjedanjem Damira Jelića, predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije jučer je u Karlovcu održana 25. sjednica Županijskog odbora HDZ-a Karlovačke županije.

– Predsjednik Županijske organizacije Damir Jelić je na Predsjedništvu HDZ-a bio protiv ratifikacije Istanbulske konvencije te je u skladu s tim, a ponukan i aktualnom političkom situacijom o istoj, na kraju sjednice dao Županijskom odboru mandat na raspolaganje. Nakon govora velikog broja članova odbora, predsjednika gradskih i općinskih organizacija, te predsjednika svih zajednica ŽO HDZ-a, izglasana je jednoglasna podrška svih članova ŽO HDZ-a Karlovačke županije. Također je dana jedinstvena potpora i povjerenje daljnjem radu predsjedniku i županu Damiru Jeliću, kako u političkom tako i u projektnom djelovanju kroz „407 za 047 županiju“ i svakom drugom radu u cilju boljitka naše županije i svih žitelja iste, stoji u priopćenju kojeg potpisuje glavni tajnik ŽO HDZ-a Karlovačke županije Darko Bebić.

Članovima Županijskog odbora na sjednici su predstavljeni aktualni projekti i aktivnosti. Kroz argumentiranu raspravu članovi su dali konstruktivne prijedloge za uspješnije djelovanje organizacije, lokalnih jedinica, odnosno cjelokupne županije. HDZ Karlovačke županije je još jednom pokazao da na demokratski način promišlja o svim temama, uzimajući u obzir stavove svakog pojedinca, a brinući pritom o očuvanju zajedništva, stoji u priopćenju.

Share This Article