Carpe diem: Nakon saborske rasprave o njenom opozivu Dalić zaključila da je bolje mogla iskoristiti dan

Ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade, Martina Dalić, komentirala je maratonsku raspravu u Saboru, u kojem se govorilo o zahtjevu oporbe za njezinom smjenom.

“Vidjeli ste i sami da je tijekom ove rasprave u dvorani bilo prisutno vrlo malo ljudi koji su ovaj zahtjev i potpisali, pa i to samo govori koliko vjeruju u ono što su potpisali. Sva ova montiranja i sve ove konstrukcije vrlo jasno pokazuju koliko je prazan njihov argument, stoga mislim da je stvarno šteta da se na ovakav način troši i vrijeme i novac poreznih obveznika, iz kojih svi mi primamo plaću, jer ovaj dan, barem ja, mogla sam iskoristiti na puno kvalitetniji i puno korisniji način”, rekla je Dalić, istaknuvši da se ipak radi o demokratskoj proceduri te da oporba na to ima pravo.

“Raspravu smo prošli, a sama rasprava pokazala je koliko su svi ti argumenti prazni, netočni i potpuno paušalni”, rekla je Dalić.

Upitana boji li se sutrašnjeg glasovanja, ministrica je rekla da bi riječ “bojati se” značila da tu postoji neka opasnost, fizička ili kakva druga. “Ne postoji niti jedan razlog zbog kojeg bi se ja bojala sutrašnjeg glasovanja, jer iza mene stoji rad u Vladi, stoje svi rezultati iza kojih svi stojimo u proteklih godinu i pol dana, tako da nema nikakvih razloga za bojanje”, rekla je Dalić, prenosi N1.

VIDEO Rasprava o opozivu Dalić nastavljena nakon stanke u Saboru

VIDEO Plenković branio Martinu Dalić, Maras nasmijao sve pokazivanjem Plenkovićevih slika

Facebook Komentari