VIDEO Sukob zbog Davida Komšića: Drski mladić i stric ubijene Kristine Krupljan dobili kazne, prijeti im zatvor

Dvojica muškaraca koji su se fizički sukobili nakon predsude Davidu Komšiću za ubojstvo Kristine Krupljan dobila su prijave za remećenje javnog reda i mira.

Mladića (24) koji je ispred Županijskog suda u Zagrebu u ponedjeljak provocirao obitelj ubijene Kristine Krupljan i strica (32) pokojne djevojke policija je prekršajno prijavila za remećenje javnog reda i mira te im prijeti čak i kazna zatvora od 30 dana, doznajemo u zagrebačkoj policiji.

Podsjetimo, nakon što je David Komšić (20) nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora za brutalno ubojstvo bivše djevojke Kristine Krupljan sa čak 88 ubodnih i reznih rana nožem, ispred suda dogodio se incident. Mladić, za kojeg se pretpostavlja da je prijatelj ili poznanik Davida Komšića, dobacivao je obitelji Kristine Krupljan, što je isprovociralo strica ubijene koji je fizički krenuo na mladića. Brza reakcija policajca koji se tamo nalazio spriječila je još jedan tragični događaj.

Mladić je dobio prijavu temeljem čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira za drsko i nepristojno ponašanje te vrijeđanje, za što je propisana kazna od 50 do 350 maraka ili kaznom do 30 dana zatvora.

Stric ubijene Kristine Krupljan prijavljen je po članku 13 istog zakona za tučnjavu, svađu i vikanje, a propisana kazna je od 50 do 200 njemačkih maraka ili kazna zatvora do 30 dana, piše dnevnik.hr.

Incident ispred suda – fizički sukob prijatelja Davida Komšića i strica Kristine Krupljan: “Gasite kamere pa ćemo se obračunati!”

Facebook Komentari