Opća mobilizacija: Splitski taksisti će besplatno voziti građane na prosvjed protiv ratifikacije Istanbulske konvencije, a autobusima će se moći mukte doći iz okolnih mjesta!

U 16 sati kreću autobusi iz Trogira, Omiša, Dugopolja, Kaštel Starog i Stobreča, piše dalmatinskiportal.hr.

Udruga Radio taxi Split će besplatno voziti građane na prosvjedni skup protiv ratificiranja Istanbulske konvencije koji će se u četvrtak održati na splitskoj Rivi. Od 16 sati dovozit će na prosvjed kojega organizira Građanska inicijative ‘Hrvatska protiv ratifikacije Istanbulske konvencije’. Prosvjed počinje u 18 sati, a zainteresirani mogu taksije naručiti na sljedeće brojeve 021 1777 i 021 47 37 37.

Isto tako, Clissa d.o.o. ustupa pet svojih autobusa za besplatan prijevoz građana na prosvjed, s polascima u 16 sati i to iz Trogira (autobusni kolodvor), Omiša (autobusni kolodvor), Dugopolja (kod crkve), Kaštel Staroga (autobusna stanica) i Stobreča (okretište autobusa na rivi).

– Podupiremo borbu protiv nametanja zakona i ideologija, a besplatan prijevoz naš je doprinos da vladajući jače čuju koliko ljudi se ne slaže s njihovom politikom uništavanja, kako nas taksista legalizacijom Ubera, tako i tradicionalnih kršćanskih vrijednosti pod krinkom zaštite prava. Zaštitite naša prava postojećim zakonima, a ne da ih ne primjenjujete, pa novima branite strane interese umjesto dobrobit naših građana – rekao je predsjednik udruge Radio taxi Split Milivoj Topić, piše dalmatinskiportal.hr.

Nakon ove vijesti javila se Marijana Puljak iz Pametnog i rekla kako pretpostavlja da će ‘vožnje na Marš za znanost u subotu, 14. travnja, naplaćivati duplo’.

Udruga Radio taxi Split besplatno će prevoziti građane na Marš za znanost, koji se ove subote održava s početkom u 11.55 sati s polaskom iz Đardina. Zainteresirani mogu naručiti taksije na brojeve 021 1777 i 021 47 37 37.

– Mi smo javna služba koja je uvijek bila dostupna našim sugrađanima, od ratnih vremena do katastrofa poput lanjskog požara. Podupiremo zahtjeve za povećanje ulaganja u znanost i obrazovanje u Hrvatskoj – rekao je predsjednik udruge Milivoj Topić, piše dalmatinskiportal.hr.

Facebook Komentari