U blizini otoka Visovca na području nacionalnog parka Krka isplivalo je muško tijelo

U blizini otoka Visovca na području nacionalnog parka Krka isplivalo je muško tijelo.

”Jutros oko 10.50 sati na udaljenosti oko 20 metara od otoka Visovca, isplivalo je muško tijelo. Sve drugo utvrđuje se očevidom i drugim radnjama”, objavila je policija.

Podsjetimo, na tom području traga se za 16-godšnjakom koji je nestao u Visovačkom jezeru, nakon što se prije dva tjedna prevrnuo čamac u kojem je bio s još trojicom prijatelja koji su uspjeli doplivati do otočića Visovac.

“Prilikom vožnje čamcem jedan od maloljetnika se ustao, što je narušilo ravnotežu, uslijed čega su sva četiri maloljetnika pala u vodu. Obzirom na stanje šoka od pada u vodu i činjenicu da nestali maloljetnik nije bio vješt u plivanju, nakon pokušaja ostalih da mu pomognu, ostao je u vodi blizu prevrnutog čamca, dok su preostali otplivali po pomoć na Visovac. Dolaskom brodice s Visovca u pomoć, nestali maloljetnik nije zatečen u blizini prevrnutog čamca, nakon čega je organizirana opsežna potraga koja je još uvijek u tijeku”, izvijestila je tada PU šibensko-kninska.

Mladići su ispali iz plastičnog čamca na vesla. Trojica maloljetnika koji su se uspjeli spasiti kazali su da im se brodić prevrnuo zbog loših vremenskih uvjeta, odnosno vjetra. Njima je pružena pomoć u šibenskoj bolnici, bili su bez ozljeda, ali pothlađeni i u stanju šoka te su pušteni kućama, dnevnik.hr.

Facebook Komentari