VIDEO Zdravko Mamić održao konferenciju za novinare: Vama ostaje samo da me ubijete, a vidite da sam otporan i na metak

Uživo! Zdravko Mamić imao konferenciju za medije:

12:51 – “Hajduk danas isključivo živi od PR-a i od spina. Tko je to Kos u povijesti Hajduka, tko je Šalinović? Ja ih poštujem obojicu, ali ne poštujem vaše laži i falsifikate, ne poštujem izazivanje kaosa. Imate pitanja? Nemate pitanja kao i uvijek, a kad čitam i gledam izvještaje koje dajete mislim da nisam bio na istoj konferenciji. Uvijek ista priča”.

12:50 – “Nemam problema kada bivši premijer Sanader intervencijom spašava Hajduk. Nemam problema kada bivša premijerka Kosor otpisuje Hajduku porezni dug…ali imam problem kada se pljuje po Dinamu u Zagrebu, a svi se itekako dobro osjećate kada dođete u Zagreb. Ne volim kada se falsificira povijest. Kada se piše da je Hajduk uspješan klub, a 13 godina se nije borio za naslov. Mogao bih o tome pričati satima”.

12:44 – “Vama ostaje samo da me ubijete, a vidite da sam otporan i na metak. Ja svoja obećanja izvršavam. 2005. sam rekao Dinamo će biti deset godina prvak i tako je i bilo. Prošle godine u Varaždinu sam rekao sada i nikad više”.

12:43 – “Molim sve ljude koji danas vode Dinamo da ne budu svađalice, ali da ne daju na Dinamo. Od uprave, trenera, igrača”.

12:39 – “Kako dozvolite tim kretenima da vam uskrate reprezentaciju u Splitu? Zašto se prekida utakmica protiv Čeha? Zašto se prekida susret protiv Italije? Ja dugo nisam znao što je PR, što je spin. Sad sam malo evoluirao i vidim da je to neviđeno oružje. Nikad nije bila manje važna istina nego danas. To je vidljivo na primjeru Hajduka. Mi se u tome nismo snašli i oni marširaju. Sve su uspjeli zavaditi. Kako? Putem agencija i portala koji su interesno povezani. Obećavaju političarima frizirane ankete…”

12:35 – “Molim vas da izvještavate objektivnije. Da utječete na one koji mogu, urednike, vlasnike, da pišete objektivnije. Ovakav medijski spin kakav radi Hajduk nije viđen. Oni su svoje navijače uvjerili da su Real i Barcelona zajedno, a 13 godina se ne bore za naslov u vlastitoj državi. Gledam Ligu prvaka i obuzima me ponos. U najvećim utakmicama igrali su igrači koji su igrali ovdje, u Maksimiru”.

12:28 – “Imamo situaciju dobro poznatu svima. Svi znate da je Hajduk radio godinama preko fantomskog računa i vi znate kakvo se poslovanje tada radilo. I opet nikome ništa. Imate slučaj Tomić, godina 1979′, odluku komisije Fudbalskog saveza Jugoslavije da je Dinamo osvojio dva boda u Rijeci i da je Dinamo prvak. Danas odite u Trofejnu dvoranu Hajduka i tamo ćete vidjeti da je Hajduk prvak. Ako ste tako morali vratite nam trofej”.

12:26 – “Mi ne mislimo da se Dinamo namjerno oštećuje, da postoji zavjera, ali to jednostavno moramo konstatirati. A sad da se vratimo na glavne zagađivače onoga što trpimo. To su pojedinci koji iskorištavaju Hajduk i koji uništavaju sebe, svoje suradnike, HNS, pa i temelje hrvatske države. Gospodin Reić i sociolog Lalić trude se falsificirati pa je sve loše u Hajduku zapravo dobro, a ono dobro u Dinamu zapravo loše”.

12:18 – “Jedan od najpoštenijih ljudi koje znam je Mario Cvitanović. Nije tražio ni lipu obeštećenja i sam je podnio ostavku. Prebili su ga zbog Dinama, a platio je glavom jer su suci griješili na njegovu štetu. Pamtit će se kao najveći promašaj, a trebao se za 40 dana okrunit dvostrukom krunom…Konkretno, u zadnje tri godine Dinamo je po službenim podacima najoštećeniji hrvatski klub. Gospodin Zebec i gospodin Pejin su u tim utakmicama ozbiljno griješili na račun Dinama”.

12:15 – “Nije fer gospodine Kek i gospodine Jurčić koji govore Dinamo je pobijedio zasluženo, ali evo da vas malo uprljam…Dinamo je u ovom prvesntvu oštećen u devet utakmica. Od posljednjih sedam utakmica suci su dobili pet negativnih ocjena, da dobro ste čuli. A niste čuli nijednu riječ o tome iz Dinama. A garantiram vam da će odsad govoriti inače neće biti samnom u klubu”.

12:12 – “Čista pobjeda Dinama nad Rijekom se prlja. I opet Dinamo ništa ne čini. Gdje je Dinamova uprava, gdje su njihovi treneri, gdje su BBB-i. Dinamovi uspjesi se prljaju i nitko ne reagira. Ja neću šutit i govorit ću dok me ne ubiju. Što to znači gospodine Kek da je u 46. minuti krenuo cirkus. Prvih 45 minuta dakle ne postoji za gospodina Keka.”

12:07 – “Ovdje u Dinamu vlada jedan mentalitet ‘kaj bu, bu’, a veliki GNK Dinamo, Zagreb i dva milijuna navijača nisu zaslužili takav tretman…Ima li veće ljage nego obezvrijediti uspjehe kakvi su Dinamopvi u posljednjih 13 godina. U posljednjih 13 godina Hajduk se nijednom nije borio za titulu. U tom je periodu Dinamo bio ili će biti 12 puta prvak samostalne države”.

12:05 – Započela je Mamićeva presica, prenose Sportske novosti.

Facebook Komentari