Koji dućani i šoping centri rade na Uskrsni ponedjeljak

Osim Lidla i Konzuma koji ne rade na Uskrsni ponedjeljak, gotovo svi ostali trgovački lanci danas rade, ali po skraćenom rasporedu. Većina ih radi prema nedjeljnom radnom vremenu.

Trgovine Lidla i Konzuma bit će zatvorene na Uskrsni ponedjeljak, a isto vrijedi i za KTC-ove trgovine. S druge strane, Spar i Interspar nisu radili na Uskrs, ali na Uskrsni ponedjeljak pojedine njihove trgovine rade, ali po skraćenom rasporedu.
Slično je i s Plodinama koje na Uskrsni ponedjeljak rade prema nedjeljnom radnom vremenu. Kaufland će također raditi na Uskrsni ponedjeljak, ali skraćeno, prema rasporedu objavljenom na njihovim web stranicama. Radno vrijeme Tommyjevih trgovina na Uskrsni ponedjeljak varira od trgovine do trgovine. Popis je objavljen na Tommyjevim web stranicama.

Što se tiče šoping centara, većina će za Uskrsni ponedjeljak raditi po uobičajenom rasporedu. City Center One East i West u Zagrebu i Splitu na Uskrsni ponedjeljak rade prema redovnom radnom vremenu, kao i Arena Centar i Westgate.
Supernova centri na Uskrsni ponedjeljak rade od 9 do 21 sat, a Avenue Mall radi normalno, do 22 sata. Mall of Split radi prema redovnom radnom vremenu.
Trgovine u osječkoj Portanovi bit će zatvorene na Uskrsni ponedjeljak, dok Tower centar Rijeka radi cijeli dan. Riječki ZTC će na Uskrsni ponedjeljak raditi uobičajeno, do 21 sat, pišu 24sata.

Facebook Komentari