26.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Mirko Filipović uz cestu je pronašao dva napuštena psa, traži nekoga...

VIDEO Mirko Filipović uz cestu je pronašao dva napuštena psa, traži nekoga da ih udomi

Mirko Filipović uz cestu je pronašao dva napuštena psa koja je nahranio, očistio od krpelja koliko može, a planira ih odvesti i veterinaru. Traži nekoga tko bi ih udomio.

Mirko Cro Cop Filipović u pokušaju je da udomi dva napuštena psića.

U subotu je na svom Facebooku objavio video zaigranih štenaca uz poruku kako ih je pronašao dan ranije u Privlaci. Filipović kaže da su psi spavali na travi uz cestu i da su vjerojatno izbačeni iz automobila.

Nahranio ih je i dao im vode te skinuo krpelje koje je mogao. U utorak će psiće odvesti i kod veterinara koji će poskidati sve kreplje i cijepiti ih.

“Ukoliko netko želi udomiti ove nesretnike neka me kontaktira. Pis su jako mladi, koliko mogu vidjeti imaju maksimalno godinu dana, a moguće i manje. Ukoliko netko odluči pružiti im dom, psi će biti cijepljeni, čipirani i kastrirani tako da neće biti nikakvog troška oko njih”, poručio je Filipović. Napisao je i da bi ih, da nema toliko svojih, on uzeo sebi jer su, kaže, predragi.

“Nadam se da će se netko tko želi psa, a ne pati od toga da pas mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi”, zaključio je.

Najnovije

Još iz rubrike