PU Vukovarsko-srijemska: Pijan automobilom usmrtio pješakinju, pijan sletio s ceste, trijezan na pješačkom pokosio pješakinju….

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je sedam prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta( Vukovar-2, Ilača, Petrovci), dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže i jedna osoba lakše ozlijeđena (Cerić, Petrovci) i jedna prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom (Petrovci), o čemu više slijedi:

Jučer, 31. travnja, oko 15,50 sati, 54-godišnjak iz Starih Jankovaca, upravljao je osobnim automobilom „“Citroen“, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice B. J. Jelačića u Petrovcima, iz smjera Starih Jankovaca u smjeru Vukovara. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, udario je u pješakinju, 78-godišnjakinju iz Petrovaca, koja je prelazila kolnik.

78-godišnjakinja je u prometnoj nesreći teže ozlijeđena te je uslijed zadobivenih ozljeda preminula u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

Očevidom je utvrđeno kako je 54-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

Također jučer, 31. travnja, oko 1,10 sati, u Ceriću, 27-godišnjak iz Vinkovaca upravljao je osobnim automobilom „Audi“, austrijskih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice B. J. Jelačića, iz smjera Nuštra u smjeru centra Cerića.

Uslijed neprilagođene brzine kretanja, u jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u odvodni kanal.

U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, dok je putnik u vozilu, također 27- godišnjak iz Vinkovaca, teže ozlijeđen i nalazi se u KBC Osijek na liječenju.

Očevidom je utvrđeno kako je vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

Jučer, 31. travnja, oko 19,40 sati, 41-godišnjak iz Vinkovaca, upravljao je osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice J. J. Strossmayera u Vođincima, iz smjera Vinkovaca u smjeru Novih Mikanovaca.

Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se na vrijeme zaustavio te je udario u pješakinju, 79-godišnjakinju iz Vođinaca, koja je u tom trenutku prelazila kolnik.

Pješakinja je teže ozlijeđena, javlja PU Vukovarsko-srijemska.

Facebook Komentari