Peruško postavio rok za potpis načelnog dogovora o nagodbi – 10. travnja

Foto: N1

Kako neslužbeno doznaje N1 televizija iz Agrokora, rok za potpis načelnog dogovora o nagodbi koji je postavio izvanredni povjerenik Fabris Peruško je 10. travnja.

Vremena je malo i sav menadžment Agrokora, uključujući naravno i operativne kompanije, mora bez zadrške raditi ka ovom cilju.

To uključuje i odaziv na sastanke koje saziva izvanredni povjerenik, pogotovo u redovno radno vrijeme, bez obzira na činjenicu da se radi o petku pred uskrsne blagdane, kada su neki mozda već isplanirali uzeti slobodan dan.

Ovo je kontekst u kojem je izvanredni povjerenik poslao mail u kojem od svih predsjednika i članova uprava traž da se odazovu pozivu na sastanak na kojem je predviđena prezentacija važne teme vezane uz nagodbu onima koji vode kompanije koje moraju namiriti vjerovnike.

Radi se o prezentaciji Entity Priority Modela prema kojem se računa namirivanje tražbina vjerovnika koje ove kompanije moraju namiriti.

Podsjetimo, Agrokorov izvanredni povjerenik Fabris Peruško okupio je direktore svih kompanija kako bi razgovarali o načinu na koji će se pripremati i potpisivati godišnja financijska izviješća kompanija

Share This Article