Srbijanski predsjednik o hrvatskoj kupovini zrakoplova Lockheed Martin F-16 C/D Barak: Nemamo ništa protiv toga, svatko ima pravo brinuti o svojoj sigurnosti

Predsjednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić danas je u Ćupriji komentirao kupovinu izraeleskih borbenih zrakoplova Lockheed Martin F-16 C/D Barak od strane Republike Hrvatske te kazao da je Hrvatska članica NATO-a i da svatko ima pravo brinuti o svojoj sigurnosti.

“Nemamo ništa protiv toga, svatko brine o svojoj sigurnosti. Hrvatska je članica NATO-a”, kazao je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić čije riječi prenosi srbijanska novinska agencija Tanjug.

Predsjednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić danas je u Ćupriji komentirao kupovinu izraeleskih borbenih zrakoplova Lockheed Martin F-16 C/D Barak (na slici) od strane Republike Hrvatske te kazao da je Hrvatska članica NATO-a i da svatko ima pravo brinuti o svojoj sigurnosti

Također je kazao kako je smiješno Repuliku Srbiju uspoređivati s NATO Savezom koji je velik i moćan, ali da Republika Srbija radije sama upravlja svojom zemljom.

“Mi smo mali, ali volimo slobodu više od svega, volimo sami upravljati svojoj zemljom i biti svoji na svome”, dodao je Aleksandar Vučić.

Rekao je da se Republika Srbija trudi imati snažniju vojsku nego prije, a da susjedima želi “dobru opremljenost i ništa više”. Srbima je poručio kako se ne trebaju brinuti te ponovio da će imati snažniju vojsku koja će im omogućiti da budu svoji na svome. (Theo Ljubić, Tanjug)

Facebook Komentari