Obdukcija otkrila kako je došlo do smrti igrača Marsonije

Ad

Tragedija i iznenadna smrt mladog nogometaša Marsonije Brune Bobana (25) u Slavonskom Brodu bolno je odjeknula čitavom Hrvatskom, a u ponedjeljak je održana i komemoracija u društvenom domu u Velikoj, inače njegovom rodnom mjestu.

Bruno Boban preminuo je nakon što mu je pozlilo u 15. minuti susreta između Marsonije i Slavonije, a svemu je prethodio udarac lope u njegova prsa. Odmah potom oko njega su se okupili najbliži igrači i klupski liječnik, a otprilike pet minuta kasnije na teren je stigla i ekipa Hitne pomoći. Gotovo sat vremena liječnici su se borili za njegov život, ali Bruno je u konačnici izgubio tu bitku.

Jutarnji doznaje kako je obdukcijom u konačnici utvrđeno kako je smrt mladog nogometaša nastupila uslijed zastoja srca.

Na komemoraciji su se njegovi bližnji, prijatelji i suigrači prisjetili kako njegovih početaka u Kamen Ingradu, ali i ostatka karijere kroz Papuk, Slavoniju i Marsoniju čije je boje branio.

Podsjetimo, Bruno je svoju karijeru započeo u Zagrebu, a u Marsoniju je prešao nakon igranja u Slavoniji. Igrao je na desnom krilu i bio je u ovoj sezoni najbolji strijelac 3.HNL Istok sa 12 pogodaka. Bruno je inače i brat Gabrijela Bobana koji nastupa za prvoligaša iz Osijeka.

Šokantna smrt Brune Bobana ponovno otvorila temu: Kako i zašto umiru mladi nogometaši

Facebook Komentari