Tri stvari koje žene nikako ne bi trebale raditi prije intimnog odnosa

Seks je strastveni trenutak u kojem morate maksimalno uživati.

No postoje neke navike koje ga mogu pokvariti ili pak izazvati neželjene posljedice nakon seksa.

Depilirati se

Planirate li provesti vruću noć s partnerom, za ovaj trenutak trebali bi se pripremiti par dana prije, barem što se depilacije tiče. Tijekom seksualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju, ali i prekomjernom znojenju.

Upravo zbog toga koža će se iziritirati, a osjetljiva područja od depilacije vrlo lako se mogu upaliti.

Popiti lijek protiv alergije

Lijekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika djeluju tako da opuštaju tijelo. No ovaj lijek ima snažno djelovanje i na vašu sluznicu koja je povezana sa cijelim tijelom, počevši od usne šupljine pa tako i s vašim intimnim područjem. Ovo bi žene trebale raditi nakon seksa.

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti ugodan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i s orgazmom, što znači da će žene tada puno teže i gotovo nikako doći do željenog vrhunca.

Trpjeti odlazak na WC

Ako ste se upustili u vrući trenutak, a strast je na samom vrhuncu, no osjećate potrebu za odlazak na zahod i mokrenjem, nemojte trpjeti.

Naime, mjehur je smješten vrlo blizu vagine i svaki pritisak na isti itekako ćete osjetiti, zbog čega seks neće biti toliko ugodan i opušten, piše Zadovoljna.

Facebook Komentari