Deset ženskih osobina koje najviše očaravaju muškarce

Svaki muškarac je različit te ga privlače i različite stvari kod žene. Štoviše, ono što on želi ovisi jeli u potrazi za djevojkom, suprugom ili nekim s kim bi izašao van u subotu uvečer. Imajući to u vidu, donosimo deset osobina koje muškarci najviše traže kod žena…

Samopouzdanje

Muškarci žele da su njihove žene samopouzdane; netko tko bez straha ulazi u prostoriju punu ljudi i pravi kontakt očima je vrlo atraktivna osoba. Sa ženama koje su samopouzdane oko svog izgleda i sposobnosti lakše se družiti nego sa onima kojima je potrebna stalna afirmacija.

Dobar smisao za humor

Nitko ne voli biti stalno s nekim tko je naporan i uvijek ozbiljan. Muškarci žele ženu koja se smije njihovim šalama, koja se i sama zna šaliti i uživati u smijehu. Žene koje su vesele i pozitivne više se sviđaju svima, ne samo muškarcima.

Dotjeranost

Nema sumnje da je izgled važan, jer je to ono što muškarce, na početku, i privlači kod žena. Muškarci vole ženstvene djevojke, a to vjerojatno ima veze i s tim što se oni pored njih osjećaju muževnije.

Neovisnost

Neovisnost je privlačna osobina za većinu muškaraca – njima se sviđaju žene koje imaju svoj život. Iako muškarcima prija ženska pažnja, one žene čiji se život vrti isključivo oko njihovih muškaraca, će biti nametljive. Muškarac uglavnom prirodno voli da bude taj koji osigurava sredstva i potrebno mu je da žena, u izvjesnoj mjeri, ovisi o njemu, da ga podsjeti da je i on potreban.

Razumijevanje

Muškarci žele ženu koja ih razumije, nekoga tko nije zanovijetalo. Ona treba prihvatiti muškarca onakvim kakav jest. Osim toga, iako se suprotnosti možda i privlače, muškarac želi da žena poštuje njegova uvjerenja, a poželjno je i da joj se sviđaju iste ili slične stvari kao i njemu.

Iskrenost i lojalnost

Naravno da muškarac želi ženu koja neće lagati i koja će mu biti odana. On želi “imati jamstvo” da ona neće, čim on napusti prostoriju, flertovati s njegovim prijateljem.Dakle, očigledne osobine koje muškarci traže kod žena su vjernost i pouzdanost.

Zrelost

Dječji govor može biti sladak s vremena na vrijeme, ali muškarcima se uglavnom sviđaju žene koje se ponašaju zrelo i u skladu sa svojim godinama. Žena bi po njima trebala biti u stanju voditi normalan razgovor, u kojem se ne spominju često odjeća i šminka.

Brižnost

Muškarcima se definitivno sviđaju žene kojima je stalo do njih i koje će napraviti male napore da im pokažu svoju zabrinutost. Male geste, kao što su kuhanje za njega, glačanje košulje, pitanje jeli ručao i brzinski poljubac kada se on osjeća loše su vrlo cijenjeni.

Podrška

Muškarci traže žene koje će im biti podrška, posebno kada su zainteresirani za dugoročnu vezu. Za muškarca koji se primjerice još uvijek “bori s karijerom”, podrška njegove partnerice mu je vrlo važna, piše atma.hr.

Facebook Komentari