Kapetanu Hrvatske vaterpolske reprezentacije operirano srce

Dana 13.03. kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije Sandro Sukno podvrgnut je operativnom zahvatu u Klinici Cleveland, Ohio, USA.

Temeljem izvješća neposredno nakon operativnog zahvata koji je izveo jedan od najcjenjenijih svjetskih kardiokirurga dr. Nicholas Smedira, stanje našeg kapetana je dobro.
Provedeno je planirano operativno liječenje i operativni zahvat na srcu je protekao bez komplikacija. Sada slijedi faza oporavka, te se liječnici nadaju da će se Sandro čim prije u potpunosti oporaviti, te biti u mogućnosti ponovo zaigrati za hrvatsku reprezentaciju.

Njegov povratak u domovinu se očekuje za otprilike dva tjedna.

Ovim putem se HVS zahvaljuje dr. Tomislavu Mihaljeviću voditelju Cleveland klinike na svesrdnoj pomoći oko organizacije i liječenja Sandra Sukna.

Isto tako velika zahvala Hrvatskom olimpijskom odboru i Zdravstvenoj komisiji HOO na pomoći oko organizacije puta, smještaja i njegova liječenja.

O tijeku daljnjeg liječenja i rehabilitaciji kapetana Hrvatske vaterpolo reprezentacije izvijestit ćemo vas nakon njegovog povratka u Hrvatsku.

Zdravstveno povjerenstvo HVS-a

Facebook Komentari