Znanstvenici otkrili 7 osobina žena koje uvijek privuku muškarca

Sve nas zanima kako privući suprotni spol, a znanstvenici su konačno ponudili odgovor. Možda ćete se iznenaditi ali muškarcima lijepo lice i savršeno tijelo nisu uvijek prioritet.

Evo što ih privlači na ženi:

1. Tijelo: Navodno svaki muškarac prema obliku tijela procjenjuje može li uz tu ženu podići obitelj, pa tako njihov mozak primjećuje prije svega uzak struk i široke bokove koji bi trebali označavati plodnost…

2. Osmijeh: Muškarca osmijeh može oboriti s nogu, a on također znači da je ona raspoložena za flert. Oni gledaju i zube pa im je važno da imate blistav i širok osmijeh. Zdravi zubi se povezuju s dobrim genima i zdravim tijelom, što se također povezuje s plodnosti.

3. Simetrično lice: Naš će mozak prije primijetiti simetrično lice od onog koje to nije, pa bi ono bilo važna osobina. Što vam je lice simetričnije to ste muškarcima privlačniji.

4. Usne: Muškarce će privući usne “za poljupce”, iako žene misle da one moraju biti velike, muškarci bi odabrali prije one “normalne” veličine. Možete uložiti i u novi ruž jer istraživanja stalno potvrđuju kako će se pogled muškarca zadržati na ženi koja nosi ruž te boje i do 7 sekundi.

5. Oči: Velike i svijetle oči su baš po njihovom ukusu jer im se takva osoba čini pristupačnija i sretnija.

6. Držanje tijela: Držanje tijela je muškarcima vrlo bitna stvar jer može otkriti koliko je žena samopouzdana, pa ako volite biti pogrbljeni – pazite kakav dojam ostavljate.

7. Boja koju nosite: Boja odjeće također otkriva puno toga o vama – crveno muškarci vole jer odaje strast i ljubav. Crna haljina odaje pamet i samopouzdanje, piše Ordinacija.

Facebook Komentari