Zekanović poslao otvoreno pismo Stieru: Ivo, vrati se kući, pusti Argentinu

Zastupnik Hrasta Hrvoje Zekanović pisao je kolegi iz HDZ-a Davoru Ivi Stieru.

Otvoreno pismo zastupniku Davoru Ivi Stieru;

Uvaženi kolega Stier!

Kao član Hrasta sam kao i Vi izabran u Hrvatski sabor na listi HDZ-a u čijim programskim osnovama stoji da je demokršćanska stranka, što je i kroz samu kampanju isticano nebrojeno mnogo puta. Najava da će HDZ podržati ratifikaciju Istanbulske konvencije je duboko u suprotnosti s demokršćanskim zasadama te stranke te smatram da je iznimno važno da uložite maksimalan trud da se to ne dogodi.

Kao što Vam je zasigurno poznato u ponedjeljak 12. ožujka u 17 sati održava se sjednica Predsjedništva te Nacionalnog vijeća HDZ-a.

S obzirom da ste član Predsjedništva te obnašate dužnost političkog tajnika HDZ-a smatram da je zbog važnosti trenutka odnosno zbog iznimno velikog prijepora oko ratifikacije sporne Istanbulske konvencije nužna Vaša nazočnost na navedenoj sjednici. Naime, upravo ste Vi političar koji u javnosti slovi kao autentični zastupnik demokršćanskih stavova.

Vaš boravak u Argentini je u usporedbi s važnosti političkog trenutka u Hrvatskoj zanemariv. Stoga Vas molim da ovaj poziv shvatite ozbiljno te sudjelujete na sjednici Predsjedništva kako biste branili vrijednosti koje dijelimo.

S poštovanjem,
Hrvoje Zekanović

Plenković će vodstvo HDZ-a uvjeravati u Istanbulsku konvenciju baš kad je najveći oponent u Argentini

Lome se koplja oko Istanbulske konvencije, ovdje je možete pročitati

Facebook Komentari