Tragedija: Poginuo hrabri mladić, dobri duh Karlovca

Ad

Obitelj, prijatelji i poznanici danas oplakuju 29-godišnjeg Matka Pavlakovića, Karlovčanina koji je jučer smrtno stradao u naletu vlaka u karlovačkoj gradskoj četvrti Švarča, kod industrijske zone.

Ovaj mladi čovjek, gradski dečko, bio je drag svima, prepun planova, zračio optimizmom i uvijek imao dobru riječ za svakoga, no tragedija i smrt ne biraju, nego uvijek prerano uzimaju one najbolje među nama.

Matko se bavio sportom, glazbom, vozio je motocikl, volio je svoju struku, onu fizioterapeuta i rado je pomagao svakome, a šira karlovačka javnost za njega je imala priliku čuti u srpnju pretprošle godine, kad je uhvatio dvojicu razbojnika koji su napali Karlovčanku strgnuvši joj lančić s vrata.

Neustrašivi Matko je, pisao je tada KAportal, čuvši poziv bespomoćne građanke u pomoć, krenuo za razbojnicima i uhvatio ih. No ovaj “dobri duh” grada više nije među nama, nakon što se umiješala zla sudbina. Stradao je jučer oko 17 sati, a policijski očevidom je utvrđeno da se radi o nesretnom slučaju.

O terminu posljednjeg ispraćaja Matka Pavlakovića izvjestit ćemo naknadno. Počivao u miru, piše KAportal.

Facebook Komentari