Policija objavila detalje teške nesreće u Međimurju: Mladić (21) pokušao izbjeći zaustavljeni automobil…

Foto: Međimurske novine

U prometnoj nesreći na cesti između Brezja i Šenkovca u četvrtak su ozlijeđene tri osobe. Policija je objavila detalje.

Policija se priopćenjem oglasila o teškom sudaru na cesti između Brezja i Šenkovca u četvrtak u kojeum su u četvrtak ozlijeđene tri osobe.

Kako stoji u priopćenju policije, “vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka 21-godišnjak sa šireg područja Općine Sveti Juraj na Bregu, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste te gustoći prometa tako da može pravovremeno zaustaviti vozilo”.

Policija navodi da je zbog toga prilikom kočenja, kako bi izbjegao vozilo koje se zaustavilo zbog skretanja, izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotnu traku, nakon čega je udario u automobil čakovečkih registaracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 70-godišnjak sa šireg područja Općine Štrigova.

Nakon udara, automobil 21-godišnjaka je odbačen izvan kolnika.

“Oba vozača te putnica iz osobnog automobila kojim je upravljao 70-godišnjak, 64-godišnjakinja sa šireg područja Općine Štrigova, vozilom hitne pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu u Čakovcu. Na mjesto događaja izašla ekipa Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca radi izvlačenja unesrećenih iz vozila”, priopćila je policija, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari