Vrdoljak otkrio o čemu se razgovaralo s Plenkovićem, pa i o blokiranima, a Čačić nije imao primjedbi – Čačić: Vrdoljak je šaljivdžija

Ad

Ivan Vrdoljak je ispred Banskih dvora novinarima komentirao sastanak s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Rekao je da se razgovaralo o brojnim temama. “Od rasta BDP-a i cijelog programa koji potpredsjednica priprema za poticanje gospodarstva, investicija, pa do onih aktualnih kao što su problem s blokiranim i ovršnim zakonima. Zadovoljan sam s komunikacijom, zasad nema nikakvih problema”, rekao je Vrdoljak.

Upitan je i za komentar zahtjeva oporbe za opozivom ministrice gospodarstva i potpredsjednice Vlade, Martine Dalić. “Nećete vjerovati, ali više smo se bavili hrvatskim građanima, nego zahtjevima opozicije, jer naš je posao rezultat koji trebamo isporučiti našim građanima, a ne reakcija na postupke opozicije”, rekao je Vrdoljak.

Istaknuo je i da je na sastanku sudjelovao i novi izvanredni povjerenik za Agrokor, Fabris Peruško. “Došao nam je predstaviti svoje stanje i manje – više, jedan dio koji smo znali iz povijesti i dijelove svoga plana. Bio je i gospodin Čačić, nije imao nikakvih primjedbi, bio je jako zadovoljan što je dio koalicije, nije bilo riječi ni o kakvim problemima i baš nam je drago da je to tako”, rekao je Vrdoljak,prenosi N1.

“Gospodin Vrdoljak je šaljivdžija, imamo ozbiljnih prigovora, rekao sam već. U ovoj zemlji smo imali ministre koji su se trudili nekad i preko objektivnih kriterija da donesu i doprinesu što više sredinama u kojima su ih građani u politici podržali. Imali smo ministre koji nisu štetili svojim sredinama, a sad imamo potpredsjednika Vlade i ministricu koji čine sve”, rekao je Čačić.

Sastanak je komentirao i predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac. “Govora o Agrokoru je bilo dosta, razgovora o rezultatu dosadašnjih poslova je bilo dosta, a govora o rezultatu konkretnih političkih aspekata u Agrokoru nije bilo”, rekao je Pupovac, prenosi N1.

Facebook Komentari