Kako je tinejdžerica na satu biologije saznala da joj otac nije pravi otac – sad se razvodi od mame

Jedna je tinejdžerica na najgori mogući način saznala da čovjek za kojeg je cijeli život mislila da joj je otac, to zapravo nije, a njezina priča ovih se dana širi internetom.

Na Twitteru ju je podijelila studentica Anya Hettich sa Sveučilišta Kalifornija gdje se slučaj i dogodio. Naime, na satu biologije studenti su radili testiranje krvnih grupa te provjeravali podudaraju li se krvne grupe s krvnim grupama njihovih roditelja. Otac djevojke bio je krvna grupa 0, majka joj je bila krvna grupa A, a ona sama je nosila krvnu grupu AB. Profesor joj je potom rekao kako je takva kombinacija krvnih grupa u obitelji nemoguća te da obavezno razgovara sa svojim roditeljima o tome te da mu kaže prave informacije. Kada se djevojka idući puta vratila na sat biologije, pred cijelom grupom od 243 studenta ispričala je kako joj je majka imala aferu sa suprugovim polu-bratom koji je bio pravi otac tinejdžerice.

Djevojku je, dakle, zapravo odgajao njezin stric, a ne biološki otac, dok je njezina majka 21 godinu skrivala pravu istinu od svih. Roditelji tinejdžerice, objavila je studentica, zbog ovog otkrića sada se razvode, prenosi Večernji.

Facebook Komentari