Jedan od utemeljitelja HDZ-a: Nas njihove gluposti ne zanimaju, a još manje gluposti jugoslavenske propagande, zastupnike u Hrvatskom saboru moramo pozvati na odgovornost

Jedan od utemeljitelja HDZ-a Frane Bilaver iz SAD-a osvrnuo se na fb-u na ocjene Vijeća pod predsjedanjem Zvonka Kusića i suočavanje s prošlošću.

Da li smo ZA DOM jesmo samo luđaci nisu. Da li smo SPREMNI ,pa dobro nekad jesmo nekad nismo to je normalno. U svakoj državi svijeta kada je netko napada svaki građanin mora biti ZA DOM SPREMAN!

Pa od stojeća 7.Hrvati su uvijek bili ZA DOM SPREMNI! Čiji je pozdrav ZA DOM SPREMNI. Pa svakog normalnog čovjeka na svijetu to je pozdrav.

Hrvatima se nameće neka krivica zato što su bili ZA DOM SPREMNI kada su nas napale srbočetničke horde. Mene uopće nije briga niti me zanima tko je prvi upotrijebio pozdrav ZA DOM SPREMNI!

Mene zanima da su bojovnici Hrvatske pobjedničke vojske 1991.godine prihvatili taj pozdrav i taj pozdrav je danas naša svetinja. Ako netko želi zabraniti ljudima da budu ZA DOM SPREMNI! onda nešto nije normalno u našem društvu.

Sve što je HRVATSKO za neprijatelje je USTAŠKO,a nas HRVATE ne zanima ništa USTAŠKO nego HRVATSKO. Naši povjesničari kao da su se najeli bunike pa tako olako etiketiraju da je ZA DOM SPREMNI staro Hrvatski pozdrav ili Ustaški pozdrav to je žalosno i pogubno.

Nas njihove gluposti ne zanimaju, a još manje gluposti jugoslavenske propagande. ZA DOM SPREMNI je naš pozdrav koji je za nas nastao 1990.godine sve drugo nas ne zanima.

Čuvat ćemo svetinje HRVATSKE POBJEDNIČKE VOJSKE a USTAŠE ,PARTIZANI ,ČETNICI i JUGOSLAVENI nas ne zanimaju .Nama je potreban HRVATSKI MOSAD koji će znati čuvati HRVATSKU NACIONALNU SIGURNOST.Oni koji danas traže zabranu obilježja HRVATSKE POBJEDNIČKE VOJSKE velika su opasnost svjesno ili ne svjesno NACIONALNOJ SIGURNOSTI RH. Zastupnike u Hrvatskom saboru moramo pozvati na odgovornost i obranu Nacionalne sigurnosti RH, piše Frane Bilaver.

Plenković: Za dom spremni je protuustavan – Kusić: Petokraka nije sporna

Facebook Komentari