Evo koji je horoskopski znak najdosadniji

Svaki horoskopski znak ima svoje “mušice”. Evo koje su to, ne tako krasne, osobine svakog od njih…

Ovan

Uvijek i u svemu moraju biti prvi. Misle da su najzanimljiviji i najzabavniji, a zapravo su naporni i ne daju nikom do riječi.

Smiju se sami vlastitim forama, a kada drugi to ne urade, misle da su preglupi da shvate njihov humor… Užasno su smotani i netaktični.

Bik

Vječno gladni. Za vrijeme ručka već razmišljaju o večeri, a za vrijeme večere o sutrašnjem doručku itd. Radije bi propustili najvažniji događaj u svom životu, nego preskočili obrok. Ah, da… Obrok je njima najvažniji događaj u životu.

Ako nisu u kuhinji, vjerojatno su na wc školjci. Pored hrane, u svemu što im život da traže način da to okrenu u svoju korist.

Najviše vole ulizice, a čim im se usprotivite, doslovno možete vidjeti dvije munje kako im sijevaju iz očiju u namjeri da vam se zabiju u mozak i vrate vas na tvorničke postavke, tj. natrag u njihovu stražnjicu.

Blizanci

Tračare i zabadala. Užasno prevrtljivi. Imaju 100 lica. Misle da su smiješni.

Kad krenu, ne staju pričati; a kada misle da su rekli nešto smiješno ili pametno, ponovit će to još minimalno 5 puta za svaki slučaj – da se upamti riječ velikog mudraca.

Rak

Glume svima mamu/tatu. Pored toga, odlično se snalaze u ulozi žrtve.

Djeluju staloženo i stabilno dok ih se ne takne u nešto za što su emotivno vezani. Tada ćete vidjeti kako izgleda 50 nijansi ludila.

Ako niste stručnjak za ljudsku psihologiju i nemate neprobojnu kožu, bolje se maknite prije nego što vam škarice završe u očnim dupljama.

Lav

Umišljeni, arogantni, puni sebe.

Ljudi se druže s njima samo zato jer ne škrtare kad treba okrenuti rundu, a to rade samo da drugi vide kako oni imaju novca; inače, ne bi prosjaku dali ni kunu na ulici.

Djevica

Najdosadnija i najnapornija od svih znakova. Stalno priča o svom poslu, zdravlju i problemima.

U stanju je isisati život iz čovjeka kao nitko drugi. Energetski vampiri. Zanimljiva kao komarac u 3 ujutro.

U poslu su točne kao švicarski sat, a u privatnom životu uvijek kasne, iako to neće nikad priznati.

Vaga

Misle da su najljepše i najelegantije. Nosom obaraju avione. Glavne teme su im nokti, kosa, umjetne trepavice, suprotni spol i naravno, oni sami.

Nesposobne da žive bez partnera od kojeg očekuju da pleše kako one sviraju.

Škorpion

Ovaj znak je mjerna jedinica za škrtost. Da im se dogodi neki udes, prvo bi računali materijalnu štetu pa tek onda preživjele.

Pored toga su mutni, koristoljubivi, osvetoljubivi, proračunati, manipulatori i strašno ljubomorni.

Vodenjak

Toliko se žele istaknuti i biti originalni da su u stanju objesiti dvije smrdljive čarape na uši, zalijepiti drek na glavu i tako ponosno koračati ulicom. Uvijek i u svemu moraju biti drugačiji.

Ne podnose autoritete, a sami nameću sebe kao jednog i jedinog vođu vrijednog poštovanja i divljenja, piše Atma.hr.

Ribe

Naporne u svom izražavanju emocija; kao da ikog zanima kako se one osjećaju. Lijene i nesposobne da išta urade bez određenih stimulansa. Zanimljive kao lekcija o Habsburgovcima.

Facebook Komentari