Na slobodu pušten otac djevojčice koji je uhićen zbog prijetnji da će baciti bombu na Rebro, nakon poziva na Pantovčak

Ad

Dragan Dolenec, otac bolesne djevojčice Vanese, koji je uhićen nakon poziva predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović i prijetnji da će baciti bombu na Rebro, pušten je na slobodu.

Na koprivničkom Općinskom sudu održano je zasijedanje optužnog vijeća kod sutkinje Vesne Piškorec, na kojem je zaključeno, prema riječima sudskog vještaka, da Dragan Dolenec nije opasan za okolinu i da je prijetnje učinio iz očaja i nemoći te da je u depresiji, što je sasvim razumljivo s obzirom na situaciju, piše Podravski.hr. Dragan Dolenec je sa suda izašao bez lisica, i još mu je samo preostalo razdužiti stvari u istražnom zatvoru.

Podsjećamo, obitelj Dolenec već već 14 godina muku muči s brojnim bolestima koje su dijagnosticirane njihovoj 14-godišnjoj kćeri koja proživljava svoje najteže dane. Ona leži u zagrebačkoj bolnici Rebro, gdje joj liječnici raznim metodama pokušavaju proširiti mjehur, nakon čega bi tek trebala doći na listu čekanja za novi bubreg. No, cijela priča je dospjela u javnost nakon što je otac djevojčice, Dragan Dolenec uhićen nakon poziva predsjednici Hrvatske i prijetnji da će baciti bombu na Rebro.

Ured se oglasio oko slučaja oca bolesne kćeri koji je nakon poziva strpan u pritvor, Predsjednica RH posjetila djevojčicu

Facebook Komentari