HNS u Zagrebu i Rijeci otvorio svoje prostorije za beskućnike

HNS u Zagrebu i Rijeci otvorio je vrata svojih prostorija beskućnicima koji se nemaju gdje skloniti od hladnoće.

Gradski zastupnik u Zagrebu, Tomislav Stojak, objavio je na svom Facebook profilu da su prostorije stranke otovorene svima potrebitima i sve dok bude potrebno.

“Prostor se nalazi na adresi Ilica 61, u dvorišnoj zgradi (odmah prvo dvorište s lijeve strane Ilice nakon Medulićeve ulice prema Britanskom trgu).

Prostor će biti otvoren 24 sata dnevno od večeras, nedjelja, 25.2., od 20:00 sati pa dokle god bude potrebno idućih dana, za sve kojima je potrebno da se sklone s hladnoće, slobodno se može doći popiti čaj, kavu, dobiti suhi obrok, ugrijati se, ostati koliko treba na toplome.

Kontakt telefon: Tomislav Stojak, gradski zastupnik, 091/4111-022, Ivica Jakopiček, tajnik GO HNS-a, 091/5810-478‬”, napisao je Stojak.

I riječki HNS poslao je priopćenje u kojemu stoji da od 20 sati otvara vrata svojih prostorija u centru grada za sugrađane koji se nemaju kamo skloniti od najavljenih hladnoća, a koje će svoj vrhunac doseći u narednim danima
Prostorije HNS-a Rijeka nalaze se na Trgu 128. brigade hrvatske vojske 4, na lijevoj strani Trga (preko puta ‘velikog Kraša’, odnosno prije hotela Bonavia) na I. katu.
Osim zaklona, svi kojima je to potrebno mogu se doći okrijepiti čajem, a bit će osigurani i suhi obroci.
Prostorije će narednih dana biti otvorene 24 sata dnevno, pa sve dok to bude potrebno. U tu svrhu bit će organizirana dežurstva naših članova, kažu u HNS-u.

Share This Article