Dinamov trener nezadovoljan: Oni nisu htjeli igrati, naš kapetan je izašao, a igrači su mi rekli da žele igrati, da je sve u redu s terenom

U nedjelju su na Rujevici derbi trebali odigrati Rijeka i Dinamo, ali je susret 40-ak minuta prije predviđenog termina odgođen. I to u pomalo čudnim okolnostima. Službene osobe kao glavni razlog odgode naveli su nepovoljne vremenske uvjete i djelomice zaleđeni teren, iako pogled na Rujevicu nije odavao dojam kako je travnjak zaleđen.

Mario Cvitanović je poručio kako su njegovi igrači normalno trenirali, da su rekli kako je teren u normalnom stanju. Ali, sudci su zbog sigurnosti igrača ipak odlučili odgoditi.

“Oni nisu htjeli igrati, naš kapetan je izašao, a igrači su mi rekli da žele igrati, da je sve u redu s terenom,” rekao je Mario Cvitanović nakon odgođenog derbija, a onda je nastavio:

“Mi smo s takvim stavom izašli pred suce, ali oni su bili protiv. I sudac je odlučio da se neće igrati. To mi remeti planove. Vidio sam na svojim igračima odlučnost i karakter, da žele odigrati utakmicu, da se vrate na onaj put.”

“Remeti nam ovo neke stvari, morat ćemo se prilagoditi iako su ovaj tjedan najavljene velike hladnoće. Vidjet ćemo kako se pripremiti za utakmicu u nedjelju…”

Podsjetio je trener Dinama i na utakmicu protiv Olympiakosa iz 1998. godine koja se igrala po užasnim uvjetima na Maksimiru, a na kraju je završila remijem 1:1.

“Pamtim Olympiakos i to smo spominjali u razgovoru. Ne mogu natjerati suca da igramo…. Trenirali smo na Rujevici normalno. Malo puše, hladno je,” dodao je Cvitanović, prenosi Goal.

Suci odgodili derbi Rijeke i Dinama na Rujevici

Facebook Komentari